. Ma Ipoly napja van.
Az OTP Bank Liga negyedik fordulójának eredményei
2011-08-07 22:20:21
Az OTP Bank Liga negyedik fordulójának eredményei

Az OTP Bank Liga negyedik fordulójának eredményei

A negyedik forduló után három csapat - a Debrecen, a Győr és a Pécs - nem vesztett még pontot az OTP Bank Ligában, az első osztályú labdarúgó-bajnokságban.  Míg az előző forduló többnyire a hazai csapatok sikerét hozta, úgy e hét végén a vendégcsapatok nyújtották a jobb teljesítményt. Az eddigi tendenciák lényegesen nem változtak, a már említett három vidéki klub mellett nagyon jól teljesít a Pápa, s egyre inkább jön fel a Honvéd is.

 

Továbbra sincs egyetlen pontja sem a Zalaegerszegnek és az Újpestnek, ráadásul a Megyeri útiak a négy lejátszott mérkőzésükön gólt sem tudtak szerezni. A múlt héten még ugyancsak nullpontos Vasas és Haladás egymás ellen játszott, így elkerülhetetlen volt, hogy legalább valamelyikük pontot szerezzen. Végül ez mindkét csapatnak sikerült, de a nézőriasztó színvonalú gól nélküli döntetlennel egyikük sem lehet maradéktalanul elégedett.

Bár a Pécs eddig is bravúrosan szerepelt, mégis a forduló meglepetésének a baranyaiak Üllői úti győzelme számít. A Bp. Honvéd átgázolt a Zalaegerszegen, Supka Attila csapata félgőzzel futballozva mért megsemmisítő csapást az értékelhetetlen játékot nyújtó zalaiakra. A Debrecen egy teljes félidőt tíz emberrel játszva a 91. percben szerzett szabadrúgásgóllal tudott nyerni Kecskeméten, a Győr Siófokon, a Paks Újpesten diadalmaskodott, ami az eddigi eredmények ismeretében nem számít meglepetésnek.

A fordulóban összesen 12 gól született, ez lényegesen kevesebb, mint az előző forduló 18 gólos termése, mérkőzésenként mindössze 1,5 gólt jelent. Kilenc csapat nem volt képes gólt lőni, minden mérkőzésen legalább az egyik, a Vasas - Haladás találkozón pedig mindkét csapat gólképtelen maradt.

A forduló a nézőszámok tekintetében is alúlmulta az elmúlt hetit, a nyolc mérkőzést az akkori 35.800 szurkolóval szemben 24.800 néző látta a helyszínen, ez mérkőzésenként átlagosan 3.100 nézőt jelent.

A játékvezetők egy játékost állítottak ki és 34 alkalommal mutatták fel a sárga lapot. Érdekesség, hogy a pont nélküli Újpest és a szintén gyengén szereplő, ezúttal is otthonában veszítő Ferencváros mérkőzése után a haragos szurkolók szinte megostromolták a klubházakat, mindkét helyszínen az edzőknek - Prukner Lászlónak és Mészöly Gézának - kellett személyesen megjelenve lecsillapítani az indulatokat.

 

A negyedik forduló eredményei:

 

Zalaegerszegi TE - Budapest Honvéd        0:4 (0:1)

Vasas - Szombathelyi Haladás                  0:0

BFC Siófok - Győri ETO                              0:1 (0:1)

Lombard Pápa - Kaposvári Rákóczi          1:0 (1:0)

Videoton - Diósgyőri VTK                          2:0 (1:0) 

Ferencváros - Pécsi MFC                           0:1 (0:0)

Újpesti TE - MVM Paks                              0:2 (0:0)

Kecskeméti TE - Debreceni VSC               0:1 (0:0)

 

 

 

További híreink
Borkai már csak csirkékkel foglalkozik
Győr volt polgármestere őstermelőként dolgozik a birtokán. Nem tervezi visszatérését a közéletbe.
2020-08-11 09:34:17, Hírek, Sport Bővebben
„Ez van a fejében, parancsuralom” – nyilatkozta Kuncze Orbán „félkatonai ízű” kormányáról
„Ez egy civil kormány, de van egy félkatonai íze is” – mondta Orbán Viktor szokásos Kossuth rádiós nyilatkozatában. Kuncze Gábor a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában r...
2020-08-09 19:29:06, Hírek, Sport Bővebben
Erdélyben épít boxakadémiát a magyar kormány
Gyergyószentmiklóson szombaton délben letették annak az ökölvívó központnak az alapkövét, amelyet a magyar állam támogatásával épít fel az Erdélyi Godako Ökölvívó Sporteg...
2020-08-04 19:57:24, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházban orvosigazgatói dicséretben részesítették a Semmelweis-napon azt a nőgyóg...
Bővebben >>